Branche-info

geplaatst in: Geen categorie | 0

Branche-info
We zijn aangesloten bij diverse branche-organisaties.

AFlogoAF-erkend
Onze AF-erkenning biedt u de zekerheid van vakwerk
Als u op zoek bent naar een kwaliteitsschilder, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons AF-keurmerk garandeert dat u met een betrouwbare vakman in zee gaat die topkwaliteit werk levert. Als schildersbedrijf met een AF-keurmerk staan wij bovendien voor: een duidelijk offerte, goede afspraken die worden nagekomen, en een uitstekende service en een garantie op het afgeleverde werk.
Klik hier voor meer informatie over het AF-keurmerk

 

OnderhoudNL_Standaard_GIF_zonder witruimtekopieOnderhoudNL
OnderhoudNL (voorheen Koninkijke Vereniging FOSAG) behartigt de belangen van ondernemers in het schilders- en afwerkings- en glaszetbedrijf. Zowel op sociaal-economisch als vaktechnisch gebied. Voor meer informatie klik hier.

 

 

 

vca_kleinV.C.A
Een onderdeel van ons kwaliteitsmanagement is de Veiligheids Checklist voor Aannemers. De Koning is sinds mei 2002 VCA* gecertificeerd (met een nieuwe acreditatie in september 2008) hetgeen betekent dat iedere medewerker van De Koning Schilders is gecertificeerd en hier nog continu in bijgeschoold wordt. De Koning biedt dus een uitermate veilige sfeer op de werkvloer, naar zowel haar eigen personeel als naar de klant toe. Ons meest actuele VCA-certificaat vindt u op de pagina downloads.

 

sikkensqualityWij zijn Sikkens Quality Painter.
Met Sikkens haalt u altijd de meest betrouwbare schilder in huis: de Sikkens Quality Painter. Een echte vakman met bewezen ervaring en de juiste diploma’s die schildert met topkwaliteit verf van Sikkens. In Nederland zijn er slechts 200 topschilders die zich Sikkens Quality Painter mogen noemen en
De Koning Schilders is er daar één van!