Schilder sinds 1906!

Meesterschilder
Meesterschilder

Sinds 1906 heeft De Koning Schilders kleur en bescherming gegeven aan allerlei objecten.

De kwaliteit en het vakmanschap van vroeger, de materialen en de snelheid van nu. Die zorgen er samen voor dat u bij De Koning Schilders zeker bent van goed vakwerk voor een goede prijs.

Voor het ZGT, Gemeente Hengelo, diverse Woningbouwverenigingen, en vele andere opdrachtgevers, zowel particulieren als instellingen en bouwbedrijven, verzorgt De Koning Schilders een groot scala aan activiteiten in nieuwbouw en onderhoud, in woningbouw en utiliteitsbouw.

De Koning Schilders is inmiddels onder leiding van de 4e generatie actief in de regio. Sinds de oprichting in 1906 is het bedrijf gegroeid tot een veelzijdig bedrijf met zo’n 30 medewerkers. Zij kunnen u een totaalpakket aanbieden van schilderwerk, glaswerk, houtreparatie, behangwerk, vloerbedekking en raamdecoratie.

Het willen leveren van een goed product staat centraal. Dit vinden we terug in ons streven de medewerkers aan ons te binden, zorg te dragen voor goede (bij-)scholing, gebruik van goede kwaliteitsproducten en het toepassen van degelijk gekeurd klim- en steigermaterieel. Deze werkwijze is na de laatste controle tevens beloond met een verlenging van onze VCA-certificering.

Onze vakkennis gecombineerd met de zekerheid van het HuisSchilderPlan van Sikkens, maken ons tot een aantrekkelijk partner voor uw onderhoudswerkzaamheden.

Onze OnderhoudNL garantie erkenning biedt u de zekerheid van vakwerk. Als u op zoek bent naar een kwaliteitsschilder, dan bent u bij ons aan het juiste adres. OnderhoudNL garantie garandeert dat u met een betrouwbare vakman in zee gaat die topkwaliteit werk levert. Als schildersbedrijf met een keurmerk staan wij bovendien voor: een duidelijk offerte, goede afspraken die worden nagekomen, en een uitstekende service en een garantie op het afgeleverde werk.

Stichting AF-Erkenningsregeling (sinds 1 januari 2016 handelend onder OnderhoudNL Garantie)
Het OnderhoudNL Garantie-bedrijf werkt volgens de kwaliteitsnormen van de AF-Erkenningsregeling. De AF-Erkenningsregeling is in 1995 ingevoerd als initiatief van FOSAG (lees: OnderhoudNL) – Ondernemersorganisatie schilders-, onderhouds-, metaalconserverings- en glasbranche.

Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schilders, schildersbedrijven, glaszetters en glasafwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s of aantonen over de vereiste kwaliteiten met betrekking tot ondernemerschap te beschikken.

Een OnderhoudNL Garantie-bedrijf Biedt optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. U bent dus zeker van de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk, onderhoudswerk, de service en de garantie.

Voor meer informatie over OnderhoudNL Garantie klik hier.