WinterschilderNIEUWS

geplaatst in: Geen categorie | 0

 

Deze week in de brievenbus: WinterschilderNIEUWS. Een uitgave van OnderhoudNL. Ook wij staan hier in!

In deze uitgave onder andere:

Winterschilder_krantvp

5 redenen om juist nu schilderonderhoud binnen én buiten te laten uitvoeren door de winterschilder.

 

1.

Profiteer van de lage 6% btw. 

Voor woningen, ouder dan twee jaar, geldt het lage ntw-tarief van 6%. Zo wordt het inschakelen van de Winterschilder wel heel aantrekkelijk!

2.

Meerjarig onderhoud bespaart u kosten!

Omdat het onderhoud aan uw huis periodiek terug komt, bieden we een meerjarenonderhoudssysteem aan. Dat is een onderhoudsafspraak waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig worden uitgevoerd door ons. Hiermee beheerst u de onderhoudskosten een heeft u budgetzekerheid voor langere termijn. Bovendien bespaart het hebben van één aanspreekpunt voor al uw onderhoud u veel tijd en kosten. Ook komt u niet voor technische en financiële negatieve verrassingen te staan.

Wij werken met deze onderhoudsplanning samen met Praesidium Gebouwbeheer.

3.

Uw huis behoudt uw waarde!

Natuurlijk laat u allereerst onderhoud aan uw huis uitvoeren omdat u uw huis graag in goede conditie wilt houden. Want dan behoudt het z’n (meer)waarde. Hoe beter het verfsysteem, hoe beter uw huis beschermd is tegen allerlei weersinvloeden.

4.

Het onderhoud kan ook in de winter! 

Schilderonderhoud aan uw huis is niet gebonden aan seizoen. Belangrijk voor duurzaam schilderwerk is, dat de relatieve vochtigheid niet te hoog en de buitentemperatuur niet te laag is. We kunnen deze omstandigheden tegenwoordig heel makkelijk controleren door afscherming, verwarming e.d.

5.

Uw huis milieuvriendelijk onderhouden

Verf is een chemisch product met zogenaamde ‘vluchtige stoffen’. Stoffen die vervliegen nadat de verf is aangebracht. Door verscherpte Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu. Maar daardoor is wel nog meer vakkennis nodig om deze verven goed aan te brengen. Wij hebben die vakkennis.

Logo_Winterschilder_Klein_FC