Raamdecoratie

geplaatst in: Raamdecoratie | 0

LuxaflaxOm voor totale afwerking te kunnen zorgdragen verzorgt De Koning Schilders naast vloerbedekking en behang ook verschillende soorten gordijn- en raamdecoraties.

 

We kunnen u het complete assortiment van Luxaflex® aanbieden, zoals:

 

We zijn Luxaflex® Select Dealer!

We verkopen al decennia lang producten van Luxaflex maar nu zijn we Select Dealer van Luxaflex Window Styling geworden.

Het Select Dealerschap biedt onze klanten een aantal voordelen:

  • De populaire en bekendste collecties overzichtelijk gepresenteerd
  • Actueel, duidelijk en helder stalenmateriaal, om de ideale keuze te  maken
  • Deskundig advies, ook op technisch gebied
  • De kracht van een A merk

NIEUW : PowerView Motorisation!!powerview_pebbles

Een revolutionair nieuw systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient op elk gewenst moment van je dag.

Wat als je raamdecoratie je gedachten zou kunnen lezen, en zou volgen op elk moment van je dag. Bepaal je eigen instellingen en PowerView™ doet de rest, automatische bediening van je raamdecoratie gedurende de hele dag. Maak voor elke ruimte een eigen scene, met één of meerdere producten tegelijk, in de exacte stand die je wilt. Met één druk op de knop beweegt je raamdecoratie naar de perfecte, voorgeprogrammeerde positie. Of nog beter: de scenes volgen je dagelijks ritme.

Nu ook via ons verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op de site van Luxaflex: lees meer…

 

 

Luxaflex onderscheidt zich ook door mooie en slimme toepassingen in de raamdecoratie.

Luxaflex® oplossingen

Van koordloze alternatieven tot elektrische systemen – Luxaflex® biedt een keur aan innovatieve bedieningssystemen die zijn ontworpen met oog op veiligheid, bedieningsgemak en vormgeving. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en materialen die perfect in een kinderkamer of toekomstige tienerkamer passen.

LiteRise® Koorden zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise®-systeem. Beweeg met uw hand via de onderlat de raamdecoratie moeiteloos omhoog en omlaag. LiteRise® is bijzonder veilig en biedt tegelijkertijd extra gebruikscomfort en een aantrekkelijke strakke vormgeving. Zie ook de video

SmartCord® and UltraLift™
Luxaflex® SmartCord® en UltraLift™ zijn revolutionaire en gepatenteerde koordbedieningssystemen. Deze systemen hebben een intrekbaar koord met een constante lengte waarmee de raambekleding moeiteloos kan worden bediend. Bij het SmartCord® systeem hoeft u bovendien slechts kort aan het koord te trekken om de raambekleding automatisch naar de gewenste positie te laten zakken. Zie ook de video

PowerRise® en elektrische bediening
Veel Luxaflex® producten zijn ook leverbaar met een elektrisch bediening. Hiermee kunt u het product met één druk op een knop bedienen. Met een afstandsbediening of wandschakelaar zijn trekkoorden overbodig. Daarmee verbetert u zowel het gebruiksgemak als de veiligheid in uw huis aanzienlijk. U kunt voor een 24 volt motor of een accu (batterij) motor kiezen.

Softraise   Het koordloze Luxaflex® Rolgordijn Softraise systeem heeft een veermechanisme voor eenvoudig en soepel bedienen van uw rolgordijn.