BEGLAZING
Als schilder zijn wij van oudsher bekend met het verwerken van diverse soorten glas. Als het nu gaat om het plaatsen van glas in een nieuw kozijnen, het vervangen van enkelglas door isolatieglas of het verhelpen van een breukruit, onze glaszetters zijn u graag van dienst.

De subsidieregeling isolatieglas is afgelopen. De pot met subsidie voor isolatieglas is helaas leeg. Wel kunt u nog steeds gebruik maken van de 6% BTW-regeling voor glaszetten bij woningen ouder dan 2 jaar. Dit geldt voor gemaakte uren, niet voor materialen.

diensten_glas

Waarom isolatieglas?
Door het plaatsen van isolatieglas krijgt u lagere energielasten, meer wooncomfort in zowel de zomer en de winter, het heeft ook een positief effect op de waarde van uw woning. Tenslotte is energiebesparing een belangrijk wapen in de strijd tegen klimaatverandering.

Enkelglas:
Wij kunnen u een uitgebreid pakket aanbieden van het standaard blanke glas, veiligheidsglas tot verschillende soorten sierglas.

Isolatieglas:
Vanwege zijn hoge isolatiewaarde, hoog wooncomfort, zonwerende, en geluidsisolerende eigenschappen is isolatieglas sterk in populariteit toegenomen. Wij kunnen u op aanvraag vele soorten leveren en plaatsen.

Veiligheidsbeglazing:
Vanwege steeds strengere veiligheidsnormen dienen o.a. ruiten met de onderzijde lager dan 85 cm, gehard of gelaagd worden uitgevoerd. We zijn op de hoogte van de laatste normen (NEN3569) en willen u hierin graag adviseren.

window with reflections of the sky